tisdag 21 maj 2013

Annorlunda start

Punktering redan på Arlanda? Ja nästan. Allt som gått så bra, samling, incheckning, ombordstigning… Och så detta. 

Twitter twitter.. I avvaktan på vidare instruktioner
får man roa sig bäst man kan
Flygplanet visade sig ha en reva i däcket, och några nya fanns tydligen inte att tillgå annat än på centrallagret.. i Danmark. Så därifrån skulle alltså ett nytt däck flygas innan flygplanet kunde lyfta. 

Som cyklist har man lite svårt att tugga i sig nåt så ofattbart korkat och oförutseende som att inte kunna fixa en punka, men här sitter vi alltså nu, på SAS Radisson på Arlanda och väntar på att få komma iväg. 

Detta kommer att ske efter frukost imorgon så framåt tvåtiden borde vi vara framme i Lovere och fortfarande ha tid för lunch, cykelmeck, en tur till Sarnico och lite uppvärmande prova på-klättring på vägen hem. 

Kanske var det här en snällare start än den tänkta över Grone så vem vet, kanske var det såhär det skulle vara helt enkelt. Och vi fick ju lite tid att lära känna varann och äta middag ihop, gå igenom kommande turer och trissa upp cykellängtan ordentligt, så ingen riktig katastrof även om det såklart varit skönare att vakna på plats imorgon. 

Jag ska hur som helst passa på att dra nytta av debaclet och njuta av det betydligt lyxigare rummet, använda badkaret och testa BÅDA sängarna :) . Med start nu. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar