onsdag 1 juni 2016

Återhämtning – Giro di Lago +

Idag var många lite mossiga i benen och det var bra läge för en smula återhämtning - som dagen till ära dessutom bjöds i sol!

Start i sol!

Iväg längs sjön
..gick det av bara farten
..och äntligen i finfint väder!
Återhämtning gör man dock helst på cykel i såna här sällskap, bara lite långsammare (ibland) och plattare (vilket kan kompletteras).
Så en tur runt sjön stod på schemat, med klättring i Zone och glass i Pisogne, samt möjlighet till ytterligare klättring därefter.


Väl framme vid avfarten mot Zone ändrades dock planen snabbt. Molnen såg oerhört o-lockande ut, uppkäftigt grå och totalt opålitliga, och nu när vi äntligen fått hålla oss torra var det ingen som längtade efter mer vattenlek, skvirpiga skor eller dyngsura handskar som man får bända fram skrynkliga fingrar ur.. usch.


Så fortsatt framåt istället och direkt på Pisogne, där vi åtminstone stannade enligt plan på glass eller vad man kände för.


Därifrån är det bara ett par kilometer hem, var lejonparten av gruppen stannade för dagen medan några körde vidare fram till eller upp till Bossico, en fin liten klättring på en halvmil.


En sån tur kan räcka för en återhämtningsdag, särskilt som vi ska köra till Bormio imorgon och behöver hinna packa ihop oss för den förflyttningen, samt att turen dit kan må bra av lite utvilade ben. Men om det tar vi imorgon.
Alla prossima!










Inte konstigt man ser nöjd ut då

Uppsamling vid Zone, men ingen klättring




Lite tunnlar längs strandpromenaden

..som piffats till med lite färg här och där

Fikadags i Pisogne

Kaffe o glass..

..eller en lyxmacka med extra allt

Molnen var runt oss men idag kom vi hem torra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar