söndag 21 september 2014

Sista dagen – runt sjön

Idag var det i alla fall inget fel på vädret, strålande sol från start. Turen valdes ändå att hålla oss här på marknivå, med lite rappare klipp istället än de senaste dagarna.


Ut ut stan söderut. Brandstationen till höger.
Idag hade vi Marco med oss. Ny bekantskap.
Han körde väldigt italienskt. Hit och dit alltså :)
Fika i Iseo
Sjön runt alltså. Det är ju väldigt tjusigt och med Mats i spets så kunde vi andra passa på att titta lite på omgivningen, till vi kom in i Iseo där vi stannade för kaffe. 

Sen har man andra halvan kvar, då man kommer riktigt nära sjön, dock får man hålla ner tempot lite då man får dela på utrymmet med vanliga cyklister och såna som inte har nån cykel alls. 

Sen bara för vi kunde stannade vi för en glass i Pisogne, och rullade därefter hem i sakta mak. 

Nu har vi klämt den sedvanliga sista-dagen-lunchpizzan, och några passar tom på att ta en tupplur innan avfärd. Själv funderar jag på att publicera dagens lilla berättelse och sedan sätta mig och ladda D-vitamin, jag har hört talas om att det är gråmulet hemma. 

Tur det väntar en liten mallisresa bara runt hörnet för mig, för nu dröjer det över ett halvår innan det blir aktuellt att komma hit igen. Så nu stänger vi butiken här och tar upp tråden nästa år, kanske att min Gran Canaria-blogg får jobba lite i vinter, den saken är inte utredd ännu. 

Så tack för i år och kom ihåg att kramas i trafiken!

Ciao!



Alltid lika skönt med paus

Och nu är vi på väg därifrån

Här i Vello svänger vi snart in på cykelbanan

..som är hur fin som helst, precis som inramningen.

Som gjort för fincykling mao.

Snyggt, som sagt.

Nu har vi lämnat Pisogne och glassen där

Hemåt mot cykelpackningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar