onsdag 17 september 2014

Här igen!

Igår var det så dags för avfärden på årets sista resa. Lite vemodigt men fortfarande med allt roligt kvar.

Hej då Sverige!
Några bekanta ryggar på väg in
Morgonens väder lockade till utomhusmeck
Flyg och transfer gick enligt plan och vi kom fram riktigt vettigt igår kväll. Så imorse var det grötfrukost kl 8 som vanligt, med påföljande cykelmeck. 

Ett par timmar senare med några vändor till cykelaffären för stödshopping och upprätning av ett transportskadat växelöra var alla startklara och färden bar norrut. 

Med oss hade vi idag lokalförmågan Roberto som inte bara är en vass cyklist utan även pratar engelska, något som är väldigt sällsynt här, så honom hoppas vi se mer av för kommande resor. 

Han anförde hur som helst den första, inte helt oansenliga stigningen upp till Monti och sällskapade sedan över en kaffekopp väl nere igen, dvs i Darfo Boario Terme innan han behövde åka hemåt. 

Så därifrån fick vi klara oss själva och planen var Montecampione och därefter runt resten av sjön, men efter lite omvägar på ditvägen blev det istället lunch en bit upp i Montecampionebacken och sen marsch pannkaka tillbaka. 

Det kändes ändå som en tillräcklig uppvärmning inför morgondagen, då vi har en betydligt längre runda planerad. Den har bara körts en gång tidigare, med oförglömliga minnen för oss som var med, så det ska bli otroligt spännande att se hur det ska gå den här gången. Om det går vill säga, just nu säger vädret att vi behöver styra om lite, vi får se. Häng med!





Välbekant vy från mitt rum

Klart för start!

Mot Monti!

Och vips var vi uppe! Inte minsta jobbigt. Alls.

Fikapaus i Darfo Boario Terme

Botten av Montecampione är lätt att känna igen

Kodak-moment

Starten har gått!

Finfin parkering

Pizzalunch en bit upp

Jag roade mig med att bygga en skumtopp

Och väl hemma var det spritz-afterbike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar