söndag 29 maj 2016

Kvack

Ja idag har det varit väder för ankor. Eller risodling, fiskar eller nåt annat som behöver mycket vatten, men inte det bästa för cykling helt enkelt. Räddningen är att det åtminstone inte är kallt.


Utsikt från mitt rum

Utsikt över sjön, Iseo, som bara är
rakt över gatan
Vi började starkt med frukost i vanlig tid men efter det blev det hopp och lek i några timmar, då regn och dunder satte käppar i hjulet för den tänkta turen som skulle blivit både lång och passerat höga höjder, och ingetdera var det läge för idag.


Så vi tog återsamling några timmar senare och då erbjöds istället en garanterat blöt tur på platten, närmare bestämt runt sjön. Valfri så klart, men alla stod snart uppställda redo för vattenlek på hjul.


Med tanke på hur blöta vi var när vi kom tillbaka kunde vi lika gärna kört genom sjön, men trots det var det en trevlig sväng i behagligt tempo, anpassat efter hala vägar och kackig bromsverkan.


Nu har vi varit hemma ett tag och efter lite återhämtning, titt på Girot och en stundande middag är suget stort efter bättre väder imorgon, så vi kan återgå till det tänkta schemat. Vi håller tummarna, krampaktigt.


Eftersom det tokregnade tog jag fö inga bilder under turen, så ni får njuta av lite hemmamiljöer. Med hopp om mer lycrabilder imorgon!




Här bor vi!

Alla pållarna tryggt hemma igen,
skrubbade och torkade



Och hussarna återfinns framför Girot.
Några saknas... Zzz?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar